vrijdag 19 april 2013

Stilstand

Helaas deze week ondanks het keurige volgen van de menu's en het op de crosstrainer staan, blijft de weegschaal gelijk.
Stilstand....

Twijfel hoe volgende week verder te gaan, aangezien dit mijn tweede week in fase 1 is. Nog een week fase 1 of toch door naar fase 2.
Mailtje gestuurd naar Leonard Hofstra en ik zal er doorheen moeten breken. Volgende week nogmaals fase 1 en 3 keer 45-60 minuten op de crosstrainer staan.

De richting is weer duidelijk!!!

woensdag 17 april 2013

Energie

Wow wat een energie vandaag, energie voor tien. Deze dan ook maar nuttig gebruikt.
Heerlijk buiten van het mooie weer genoten, maar ook lekker met een voorjaarsschoonmaak in de keuken begonnen.

Alle keukenkastjes eens goed nagelopen. Over de datum eruit en overbodig eruit. Het is een stuk leger en de producten die er in staan worden steeds SLIMmer.

Nu zo nog de crosstrainer, maar ook daar heb ik nog energie voor!!!

dinsdag 16 april 2013

Doorzetten

Het lijkt alsof het allemaal vanzelf gaat...... Maar dat is zeker niet zo. Het eten is geen probleem. Ik vind de salades heerlijk en mis tot nu toe de zoetigheid niet. Frisdrank mis ik al helemaal niet. Spa rood, water, thee en op zijn tijd een kopje zwarte koffie vind ik prima.

Het bewegen lukt ook, maar is nog wel een gevecht met mezelf. De spieren in mijn benen stribbelen tegen. Maar helaas, ik zet door, dus ze moeten maar meedoen. Geen keus zullen we maar zeggen.

Ik ben ervan overtuigd dat het een kwestie is van doorzetten en zorgen dat deze gezonde Lifestyle ingesleten raakt. Dat je er niet meer over na hoeft te denken, maar dat het een gewoonte is! Dat is mijn streven (samen met een paar kilo minder natuurlijk).

maandag 15 april 2013

Ik ben 1 week SLIM

Na de eerste week kan ik niet meer dan tevreden zijn. Het eten is vol te houden, het bewegen ook en ik val af!!!

Na de eerste week is er 2.6 kilo af. Dat motiveert enorm om door te gaan!!!

zondag 14 april 2013

Uit eten met SLIM gaat prima

Jawel een etentje tijdens de eerste "strenge" weken van SLIM. Maar het is prima gegaan. Tijdens het eten Spa Rood gedronken, frisdrank raak ik helemaal niet meer aan en alcohol in deze fase ook niet.

Voorgerecht gebakken geitenkaas met sla en als hoofdgerecht een steak met witlof. Het smaakte heerlijk. De rozemarijnfrietjes zijn onaangeraakt retour gegaan.
Na een heerlijke kop groene thee!!!

Dus ook een etentje buiten de deur kan prima SLIM zijn!