woensdag 24 april 2013

Drukke dag

Gisteravond intens moe. Heb toegegeven aan mijn vermoeidheid en ben vroeg met een boek mijn bed ingekropen. De crosstrainer laten schieten.

Maar dit vandaag goed gemaakt met 50 minuten crosstrainer en 8 km gelopen. Verder een drukke dag qua vakantievoorbereidingen. Maar omdat het zulk mooi weer was en de kids uit spelen waren, vanmiddag toch even een paar uurtjes in de relaxstand met een boek in de zon!!!

De voorbereidingen schieten op. Boodschappen (verantwoord) zijn binnen, en de meeste spullen gepakt. Nu nog even wat laatste dingen doen en weer op tijd naar bed voor een goede nachtrust.
Slaap lekker voor straks!

dinsdag 23 april 2013

We gaan door

Langzaam zie ik de weegschaal weer in beweging komen, dus doorzetten deze week! Vanavond weer de crosstrainer op, lekker even mijn hoofd leeg maken.

De komende twee weken zullen best lastig worden. We gaan namelijk met vakantie. Samen met familie hebben we een huis gehuurd, wat erg fijn is omdat ik dan mijn eigen maaltijden kan koken.
Helaas gaat de crosstrainer niet mee, dus zullen het wandeltochten over het strand worden en de skeelers neem ik mee.

Natuurlijk gaat het SLIM-boek als leidraad mee! Mijn houvast voor die weken!!!

zondag 21 april 2013

Twee weken SLIM

Zoals al eerder geschreven, de week van de stilstand. Ik heb het trainen op de crosstrainer verlengt naar 45 minuten en dit nu al twee trainingen gedaan.

Het heeft opgeleverd dat ik uiteindelijk deze week toch nog 0.5 kilo ben afgevallen.

Aan de ene kant baal ik wel dat het maar 0.5 kilo is, aan de andere kant er is iets af en ik voel me goed. In totaal toch al 5 kilo kwijt!!!

Weekend

Wat een heerlijk weekend vol zon!!!

Vrijdagavond de aftrap met 45 minuten op de crosstrainer. Ruim 7km "gelopen".
Gister niets hoeven en genieten van de zon op een terrasje bij ons in het dorp, heerlijk! En ook op het terras is het met SLIM prima toeven. Spa rood is tegenwoordig mijn favoriet, en een kopje koffie doet het prima voor de afwisseling. Tussen de middag een heerlijke salade gemaakt met garnalen in knoflook.




Vandaag de dag maar begonnen met 45 minuten op de crosstrainer. Ruim 7.5km "gelopen". Verder vooral een lekker relaxdagje. Met als afsluiting zalm met spinazie, heerlijk!

 
En het lijkt of de weegschaal ook weer wat naar beneden gaat. Zou mooi zijn!!!